Nationaal VVV-kantoor

Bij het Nationaal VVV-kantoor vindt u veel goede en nuttige informatie over het land en het gebied dat u wilt bezoeken. Hier kunt u professionele hulp, advies en begeleiding krijgen voor speciale verzoeken en aanbiedingen voor excursies en verblijven.

Czech Republic Tourism Authority

WEBSITE

FACEBOOK

TWITTER

YOUTUBE

FLICKR

INSTAGRAM

PINTEREST

Aanvullende reisinformatie

VVV Verkeersbureau Tsjechië

Czech Republic Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST

Treinreizen Tsjechië

Tijdens een treinreis in Tsjechië heeft u de mogelijkheid om de meest interessante steden op een aangename manier te bezoeken. Er zijn goede treinverbindingen tussen alle grote steden. Lees meer over stations, aanbiedingen, interrail, prijzen en dienstregelingen op deze pagina.

Tandartsen in Tsjechië

Tandheelkundige klinieken in Tsjechië Jarenlang hebben mensen de mogelijkheid gekregen om te besparen op de tandartskosten van een tandarts in Tsjechië. Dat het dan een goede vakantie kan zijn, is niet slecht. De prijzen van tandheelkundige behandelingen in Tsjechië zijn lager dan in Nederland en er kan veel geld worden bespaard, vooral bij grotere behandelingen. Populaire bestemmingen voor tandartstoeristen in Tsjechië Hieronder vindt u een lijst met de populairste bestemmingen voor tandarts toeristen in Tsjechië

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in